Címke: Pályázat

Ginop Plusz 3.2.1 Pályázat – Szeptember 30-ig hosszabbítva.

GINOP Plusz 3.2.1-21 Pályázat | Munkahelyi Képzések Támogatása

JÓ HÍR! MEGHOSSZABBÍTOTTÁK 2024 LEGJOBBAN VÁRT MUNKAERŐ KÉPZÉSI PÁLYÁZATÁNAK BEADÁSI HATÁRIDEJÉT!

A pályázat beadási határideje 2024.09.30!

Ginop Plusz 3.2.1 Pályázat - Szeptember 30-ig hosszabbítva.

Ginop Plusz 3.2.1 Pályázat – Szeptember 30-ig hosszabbítva.

Az összesen 70 milliárd Forint kerettel meghirdetett GINOP Plusz 3.2.1-21 program keretében a támogatási kérelmek ismét benyújthatók!

A jelenlegi munkaerőpiaci viszonyok megnehezítik, hogy a cégek megfelelően képzett munkavállalókat találjanak, ebben a helyzetben kiemelt jelentőségű, hogy a vállalkozások az új, rendkívül kedvező módosításokkal egyedülálló lehetőséget kapnak a munkaerő fejlesztésre.

Támogatási Lehetőségek és Előnyök

Bértámogatás Igénybevétele

A vállalkozások  a munkavállalók kieső munkaidejére bértámogatást vehetnek igénybe. A mikro-, kis- és középvállalkozások akár 75 millió Forint, a nagyvállalatok pedig akár 150 millió Forint támogatást igényelhetnek.

Képzési Lehetőségek

Pályázati forrásból megvalósíthatók:

  • Soft skill képzések
  • Nyelvi képzések
  • Informatikai képzések (IKT)
  • Szakmai képzések

A képzések megszervezésére 18 hónap áll rendelkezésre, így a teljes 2025-es év rendelkezésére áll a képzések lebonyolításához.

Gyors Elbírálás

A pályázat első két ütemében már több mint 1000 cég vette igénybe a képzési és bértámogatást. Az eddigi tapasztalatok alapján az elbírálás gyors, akár 8 nap alatt is pozitív döntés születik.

Pályázati Keret és Intenzitás

A támogatás intenzitása 50%, 60%, 70%, vagy 100% lehet. A bértámogatással a képzés minden esetben nyereséges.   Az első két meghirdetett ütemben 30 milliárd Forint állt rendelkezésre, aminek csak egy részét használták fel, így még bőséges keret áll az Ön vállalkozásának a rendelkezésre.

A GINOP Plusz 3.2.1-21 Pályázat Célja

A GINOP Plusz 3.2.1-21 támogatás célja, hogy a feltételeknek megfelelő vállalkozásoknak támogatást nyújtson a munkahelyi képzések megvalósításához, ezzel növelve a termelékenységüket. A támogatás feltételesen vissza nem térítendő támogatás, amely megfelelő teljesítés esetén részben vagy egészben átalakítható vissza nem térítendő támogatássá.

Előleg Mértéke

A teljes megítélt támogatás maximum 50%-a előlegként nyújtható a vállalkozás kérelmére. Az előleg kifizetésére a hatósági szerződés megkötését követő 15 napon belül kerül sor.

Bértámogatás Összetétele

A bértámogatás a képzés miatt kieső munkaórákra szól, az egyén bérköltségének figyelembe vételével. A figyelembe vett bérköltség legfeljebb az aktuális kötelező legkisebb munkabér 1,5-szereséig terjedhet.

GINOP Plusz 3.2.1-21 Pályázók Köre

Az a vállalkozás nyújthat be támogatási kérelmet, aki:

  • Magyarországon székhellyel rendelkező, kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaság, szövetkezet, vagy az Európai Gazdasági Térség területén székhellyel és Magyarországon fiókteleppel rendelkező szövetkezet, vagy kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaság fióktelepe, kettős könyvvitelt vezető egyéni cég és egyéni vállalkozás.
  • Rendelkezik legalább 1 lezárt, beszámolóval alátámasztott teljes üzleti évvel, kivéve, ha tevékenységét magas energiaintenzitású termelésben érintett ágazatokban végzi és az alábbi feltételek teljesülnek:
    • A magas energiaintenzitású ágazathoz tartozó főtevékenység legkésőbb 2023. július 31-ig bejegyzésre került.
    • A munkáltató vállalja, hogy a vállalkozását fenntartja és az eredményességmérési vizsgálat időpontjában a vállalkozás főtevékenysége továbbra is a magas energiaintenzitású termelésben érintett ágazatba tartozik.
    • Minden magas energiaintenzitású ágazatban főtevékenységet végző vállalkozás esetében elvárás, hogy legalább 1 zöld átálláshoz kapcsolódó képzést is megvalósítson.

Összegzés

A GINOP Plusz 3.2.1-21 pályázat egyedülálló lehetőséget kínál a magyar vállalkozások számára munkahelyi képzések megvalósításához. A meghosszabbított beadási határidővel és a bőséges rendelkezésre álló forrással most minden cég számára elérhetővé válik a munkavállalók képzésének és fejlesztésének támogatása. Ne hagyja ki ezt az alkalmat, és tervezze meg képzési programját a 2024-es évre!

GINOP PLUSZ 3.2.1-21 PÁLYÁZAT

 

VP1-1.1.1-23 Képzési Kötelezettség.

– A G R Á R T Á M O G A T Á S  – VP1-1.1.1-23
Teljesítsd A Vidékfejlesztési Program Pályázathoz Kapcsolódó Képzési Kötelezettséged!
Jelentkezz Most! A KÉPZÉS INGYENES!
Spórolj az idővel és az utazással, még be nem telnek a helyek!
MOST MÉG VÁLASZTHATSZ SAJÁT IDŐPONTOT ÉS HELYSZÍNT!
REGISZTRÁLJ a LINKEN:
Vidékfejlesztési Program Pályázathoz Kapcsolódó VP1-1.1.1-23 REGISZTRÁCIÓ.
Több információért keress Minket bizalommal:
☎️: 06-30/436-1907; 06-30/548-6983 ✉️: vp@felnottkepzes.hu
VP1-1.1.1-23 Képzési Kötelezettség

Akár 150 millió forint vissza nem térítendő képzési- és bértámogatás.

⏳ Közeleg a GINOP képzési pályázat lezárása! Jelentkezzen most ingyenes jogosultság-vizsgálatra, és élvezze az alábbi előnyöket: Akár 50-100%-os pályázati és bértámogatás Komplett képzési tervezés és megvalósítás Teljes körű pályázati ügyintézés (100%-os sikerarány, sikerdíjas konstrukció) Ne hagyja ki az év legjobb pályázati lehetőségét!  ☎️: 06-70/676-6835; 06-30/733-7538  ✉️: info@felnottkezpes.hu

Akár 150 millió forint vissza nem térítendő képzési- és bértámogatás.

 

 

GINOP+ 3.2.1-21 III. Ütem – A MODELLO NYERTESSÉ TESZ! – AKÁR 150 MILLIÓ FORINT TÁMOGATÁS!

Előregisztráció a GINOP Plusz 3.2.1-21 III.Ütemére

Előminősítés kitöltése

Az MODELLO Módszertani és Képzési Intézet, mint megbízható partner, elindította az előregisztrációt a várható GINOP Plusz 3.2.1-21 III. ütemére, biztosítva ezzel a cégek számára a pályázati folyamat hatékony lebonyolítását és a sikeres képzések megvalósítását.

GINOP PLUSZ 3.2.1-21 Pályázat: Képzések Támogatása a MODELLO Módszertani és Képzési Intézet Segítségével

GINOP PLUSZ 3.2.1-21 érdeklődők figyelem! Ezen az oldalon megtalálhatóak azok az információk, amelyek a “GINOP PLUSZ 3.2.1-21 munkahelyi képzések támogatása” című pályázat harmadik ütemére vonatkoznak. Az oldalt folyamatosan frissítjük, ahogy megjelennek az újabb információk a harmadik ütemmel kapcsolatban.

Fontos megjegyezni, hogy a pályázat Magyarország teljes területén érvényes, így Pest megye és Budapest városa is beleértendő az érintett területek közé! A kis- és középvállalkozások most akár 75 millió forint, míg a nagyvállalatok 150 millió forint támogatáshoz is juthatnak.

A GINOP PLUSZ 3.2.1-21 pályázat célja a vállalkozások támogatása a korszerű munkahelyi képzések megvalósításában, amelyek hozzájárulnak a termelékenység növekedéséhez és a munkaerőpiaci versenyképességhez. A program keretében több fontos újítás is életbe lépett, például az online oktatás lehetősége!

A MODELLO Módszertani és Képzési Intézet felkészült arra, hogy segítse Önt a pályázat megírásában és a képzések lebonyolításában. A képzésekhez szükséges összeget akár előlegként is kaphatja, így a vállalkozások már az indulásnál biztosítva érezhetik magukat.

A pályázatot mikro-, kis- és középvállalkozások, valamint nagyvállalatok nyújthatják be Magyarország teljes területén, és többféle támogatott területre igényelhetnek segítséget, mint például a szakmai megvalósító, a képzések lebonyolítása vagy a bértámogatás.

A MODELLO Módszertani és Képzési Intézet segítségével Önnek nem kell aggódnia a képzési folyamatok terén. Vegye igénybe szolgáltatásainkat már most, és lépjen előre a GINOP+ 3.2.1-21 pályázaton! Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget a vállalkozása fejlődésének és versenyképességének növelésére!

A GINOP PLUSZ 3.2.1-21 pályázat lehetőséget kínál a vállalkozásoknak arra, hogy jelentős támogatást kapjanak a munkaerő fejlesztésére és a képzések megvalósítására. Az intézkedés részeként a vállalkozások számára rendelkezésre álló forrás 15 milliárd forint, ami komoly segítséget nyújthat a cégeknek a versenyképességük javításában és a munkaerőpiaci kihívások kezelésében.

A GINOP PLUSZ 3.2.1-21 pályázat keretében számos újítás és könnyítés érvényesül, amelyek még vonzóbbá teszik a programot a vállalkozások számára. Az online oktatás lehetősége, valamint a szakmai megvalósító költségeinek elszámolhatósága jelentősen megkönnyíti a pályázók dolgát és növeli a pályázatok sikerességét.

Az MODELLO Módszertani és Képzési Intézet felkészült arra, hogy segítse a vállalkozásokat a pályázatok előkészítésében és a képzések lebonyolításában. Az Intézet szakértői csapata olyan egyedi terveket dolgoz ki, amelyek pontosan illeszkednek az egyes vállalkozások igényeihez és céljaihoz.

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget a GINOP PLUSZ 3.2.1-21 pályázaton való részvételre! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és lépjen előre a vállalkozása fejlődésében és versenyképességének növelésében! A MODELLO Módszertani és Képzési Intézet minden segítséget megad Önnek a sikeres pályázathoz és a hatékony képzések megvalósításához.

JELENTKEZÉS A GINOP PLUSZ 3.2.1-21 pályázaton való részvételre!

#Ginop321 #Ginop #Bértámogatás #Képzésitámogatás #Képzés #Modello #Felnőttképzés #Tanfolyam #Softskill #IKT #Szakmaiképzés #Nyelviképzés #Informatikaiképzés #Excelképzés #Ginop+ #Ginop+321 #Támogatásikérelem #150millió #15milliárd #Önállókérelem #Együtteskérelem #Támogathatóképzések #Támogatás #Pályázat #Pályázatiforrás #Válságtámogatás #Előleg #Előlegigénylés #Fontosinformáció #IIIütem #3ütem #Ginop+321IIIütem #Mikrovállalat #Kisvállalat #Középvállalat #Nagyvállalat

GINOP Plusz 3.2.1-21 pályázati felhívás munkáltató kötelezettségei

GINOP Plusz 3.2.1-21 III. Ütem.

A támogatott munkáltatókra vonatkozó tájékoztatási kötelezettség és az adatgyűjtési folyamatok fontos elemeket jelentenek az Európai Uniós támogatások adminisztrációjában. A munkáltatóknak az első képzési alkalom előtt részletes tájékoztatást kell nyújtaniuk a résztvevő munkavállalóknak a támogatás jellegéről és feltételeiről. Emellett kötelesek a projekt részleteit folyamatosan naprakészen tartani a már működő honlapjukon, vagy ha ilyen nem áll rendelkezésre, akkor más kommunikációs csatornákon keresztül is. A honlapon vagy közösségi média felületeken közzétett információknak tartalmazniuk kell a projekt nevét, célját, a támogatás összegét és részletes bemutatását. Emellett az adatgyűjtés során a munkáltatónak a kilépési és a 180. nap utáni adatokat kell szolgáltatnia a támogatást nyújtó szervezet részére a projekt hatékonyságának nyomon követése érdekében. Az adatszolgáltatásnak időben és pontosan kell történnie, mivel a hiányos vagy pontatlan adatok visszakövetelést eredményezhetnek. A munkáltatóknak ezért fontos, hogy a tájékoztatási kötelezettségüket és az adatgyűjtési folyamatokat szakszerűen és hatékonyan teljesítsék a támogatott projekt sikeres lebonyolítása érdekében.

GINOP+ 3.2.1 Pályázati előregisztráció

Támogatott munkáltatók tájékoztatási kötelezettsége

A támogatásban részesült munkáltató felelőssége, hogy legkésőbb az első képzési alkalommal minden, az adott projektben részt vevő munkavállaló tájékoztatást kapjon a támogatást biztosító program jellegéről, a Hirdetmény preambulumában megjelöltek szerint. Tájékoztatni szükséges továbbá a programban résztvevő munkavállalókat a programban való részvétel feltételeiről, a szükséges egyéni adatok köréről, kezeléséről és az alkalmazott adatvédelmi intézkedésekről.

A támogatásban részesült munkáltató a már működő honlapján köteles a projektjéről információt feltölteni, és az adatokat folyamatosan naprakészen tartani az utolsó képzés befejezését követő 3 évig. Elvárt, hogy a honlapjának főoldalán jól látható helyen legyen elérhető az európai uniós támogatásból megvalósuló képzéseket bemutató oldal, vagy menüpont, ami egy aloldalra mutat. Amennyiben a kedvezményezett nem rendelkezik önálló honlappal, a fent előírt információkat a közösségi média felületein is megjelenítheti.

A támogatásban részesült munkáltatónak az alábbi tartalmi elemeket szükséges megjelenítenie, valamint folyamatosan naprakészen tartania a honlapján a projekthez kapcsolódóan:

  • a kedvezményezett neve;
  • a képzések elnevezése és célja;
  • a szerződött támogatás összege;
  • a projekt részletes bemutatása;
  • a képzések tervezett befejezési dátuma (ha megvalósult, akkor a tényleges befejezés).

    Alapesetben az alábbi kötelező arculati elemek feltüntetése szükséges a honlapon színes verzióban:

  • kedvezményezetti infó blokk, mely letölthető a https://www.palyazat.gov.hu/szchnyi-terv-plusz-log oldalról

  • Széchenyi Terv Plusz logó;
  • Széchenyi Terv Plusz felirat;
  • „Építsük együtt Magyarországot!” szlogen;
  • EU logó (a zászló és „Az EURÓPAI UNIÓ társfinanszírozásával” felirat együttese),
  • Magyarország Kormánya logó.

A támogatott munkáltató tájékoztatással kapcsolatos kötelezettségének teljesülését a kormányhivatal ellenőrzi.

GINOP+ 3.2.1 Pályázati előregisztráció

A támogatás kimeneteinek és eredményeinek nyomon követéséhez kapcsolódó adatgyűjtés

A támogatás megítéléséhez és adminisztrálásához szükséges adatok körén túl a támogatást igénylő munkaadó adatokat szolgáltat a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat részére a támogatás kimeneteinek és eredményeinek nyomon követéséhez, valamint a támogatás eredményességének értékeléséhez. A támogatás nyomon követéséhez kapcsolódó adatgyűjtéshez elengedhetetlen a kilépéskori és a kilépést követő 180. napi adatgyűjtés. Az adatszolgáltatás elmulasztása, valamint a hiányos, illetve szándékosan a valóságnak nem megfelelő adatok közlése a kötelezően biztosítandó adatok esetében az egyénre számított támogatás visszakövetelését eredményezheti.

Az adatszolgáltatást az alábbiak figyelembevételével kell teljesíteni:

  • Az egyén programba való belépésének dátuma az egyén képzésének kezdési időpontja. Amennyiben egy munkavállaló több képzésben vesz részt egy adott meghirdetési szakaszban egy kérelemhez kapcsolódóan, akkor a legkorábban induló képzés megkezdésének időpontja lesz a belépés dátuma.
  • Az egyén esetében a kilépés dátuma a képzés utolsó napja (amennyiben egy adott meghirdetési szakaszban egy kérelemhez kapcsolódóan egy munkavállaló több képzésben vesz részt, akkor az adott munkavállaló utolsó képzésének utolsó napja). Utolsó napnak az adott képzés utolsó napját kell tekinteni, abban az esetben is, ha munkavállaló az utolsó napon nem vett részt (pl. szabadság, betegség miatt), feltéve, ha a hiányzás mértéke nem haladta meg a Hirdetmény 15.2 pont f) pontjában meghatározott mértéket. Amennyiben az ezt meghaladó hiányzás miatti lemorzsolódásra kerül sor, akkor a ténylegesen képzésben töltött utolsó nap a kilépés napja. A kilépés napjára vonatkozik a kilépéskori kérdőív és a kilépés dátumához képest számítódik a 180. nap is.

A kilépéskori adatszolgáltatásnak két része van. Egyrészt a munkáltató benyújtja a képzés eredményeként megszerzett tanúsítvány és/vagy bizonyítvány hitelesített másolatát. Másrészt a résztvevő munkavállaló által kitöltött nyilatkozat alapján az egyén személyes adatait a munkáltató szolgáltatja a 6. mellékletben található „A programból való kilépéskor az egyén által kitöltendő nyilatkozat tartalma” dokumentum alapján a https://www.munka.hu/ oldalon található űrlapon keresztül. A munkáltató által megadott személyes adatokra vonatkozóan szükséges, hogy a munkavállaló nyilatkozzon ezen adatokról a munkáltató felé, valamint arról, hogy tudomásul veszi, hogy a munkáltatója a képzéséhez támogatást igényel (ezáltal uniós program résztvevőjévé válik), és a GDPR-ban foglaltakkal összhangban felhatalmazza a munkáltatót arra, hogy a támogatás igénybevétele érdekében rá vonatkozó adatokat szolgáltasson a támogatásnyújtó részére. E nyilatkozatok meglétét, valamint az ezek alapján közölt adatszolgáltatást a támogatást nyújtó képviselői helyszíni ellenőrzés során ellenőrizhetik.

Emellett az eredményességi feltételek vizsgálatához, valamint a projekt eredményeinek nyomon követéséhez az egyén képzésből való kilépését követő 180. napra vonatkozóan is

kötelező adatot szolgáltatnia a munkáltatónak az https://nfsz.munka.hu/ honlapon megtalálható űrlapon keresztül a támogatásnyújtó felé az alábbi adatok vonatkozásában:

  • a továbbadott támogatásban részesített vállalkozás neve, adószáma, a támogatásra irányuló hatósági szerződés gépi azonosító száma;
  • foglalkoztatás kezdete a továbbadott támogatás kedvezményezettjénél
  • munkavállaló neve, TAJ száma a képzés befejezését követő 180. napon munkaviszonyban áll-e a munkáltatónál (igen/nem)
  • aktív állományban van-e? (igen/nem)
  • munkabére (bruttó, havi átlagos munkabér a képzés befejezését követő 6 hónapban, több képzés esetén az utolsó képzés utolsó napjától))
  • jelenleg határozott idejű szerződéssel vagy határozatlan idejű szerződéssel foglalkoztatott-e a munkavállaló?
  • jelenleg teljes munkaidőben vagy részmunkaidőben foglalkoztatott-e a munkavállaló?
  • munkaköre változott-e a képzés befejezése óta (igen/nem)
    • Ha igen: magasabb végzettséget, képesítést, kompetenciát igénylő munkakörbe került-e (igen/nem).

A kilépéskori és a 180. napi adatszolgáltatást a munkáltató teljesítheti az összes munkavállalóra összevontan (az összes résztvevő munkavállalójára vonatkozóan). Ez esetben az adatszolgáltatást legkésőbb az alábbiak szerint kell teljesíteni: a támogatott képzések közül az utolsó képzés befejezését követő 15. napon a kilépéskori adatok esetében, illetve a 185. napon a 180. napi adatok esetében.

GINOP Plusz 3.2.1-21 Hirdetmény

Felnőttképzési Intézmény

GINOP Plusz 3.2.1-21 előregisztráció

#Ginop321 #Ginop #Bértámogatás #Képzésitámogatás #Képzés #Modello #Felnőttképzés #Tanfolyam #Softskill #IKT #Szakmaiképzés #Nyelviképzés #Informatikaiképzés #Excelképzés #Ginop+ #Ginop+321 #Támogatásikérelem #150millió #15milliárd #Önállókérelem #Együtteskérelem #Támogathatóképzések #Támogatás #Pályázat #Pályázatiforrás #Válságtámogatás #Előleg #Előlegigénylés #Fontosinformáció #IIIütem #3ütem #Ginop+321IIIütem #Mikrovállalat #Kisvállalat #Középvállalat #Nagyvállalat