Nem vagy egyedül antivalentinos!

Unod, hogy a Valentin nap közeledtével minden csak az ünnepről szól? Rosszul vagy a szívecskéktől és az ömlengő pároktól? Nem vagy egyedül, mi nők sem rajongunk érte feltétlenül!

Akár párkapcsolatban élsz, akár szingli vagy (mert manapság ez a menő kifejezés), szerintünk nem gáz, ha nem ünnepeled meg a Valentin napot. Ugyanis szerintünk már régen nem arról szól, amiről kellene, már csak lelketlen”biznisz”, kényszer, népbutítás. A lényeg, hogy minél többet költs ajándékokra, és mindenkivel tudasd mennyire szerelmes vagy. Mert ha van valakid, kötelező ezen a napon legalább egy közös fotó a Facebookra, na, meg persze az elmaradhatatlan ajándékról, mert milyen ciki már, ha kedvesed nem lepett meg valamivel

giphy (1)

Kissé közhely, de tényleg nem csak ezen a napon kellene kimutatnod a párodnak, hogy mennyire szereted (ez más ünnepre is érvényes). Sokan vannak, akik így gondolkodnak, és nem is tartják meg ezt a napot. Nekik tényleg minden nap „Valentin nap”.

Szóval, ha az egyedülállók táborát erősíted, akkor még véletlenül sem érezd rosszul magad ezen a napon. Szerintünk az egész „ünnep” csak egy reklámfogás, egy rossz beidegződésű társadalmi elvárás, ami azt sugallja, érezd rosszul magad, ha éppen nincs senkid.

Azon a bizonyos napon tehát lelkiismeretfurdalás és rossz érzés nélkül egy elegáns manőverrel kerüld ki a rózsazín hullámot!