Mélyépítő segédmunkás tanfolyam

Szakmai programkövetelmény azonosító: SzPk-00073-15-09 0 09 2
Tanfolyam típusa: Egyéb szakmai képzés

Jelentkezés feltétele:
− Alapfokú iskolai végzettség
− Egészségügyi alkalmassági követelmény

Mélyépítő segédmunkás tanfolyam célja
Képes a mélyépítésben elvégzendő tevékenységek közül, a beton és vasbeton szerkezetek készítésére, zsaluzás és betonacél-szerelés, kézi földmunkák végzésére. Képes az épületszerkezetek csoportosítására és jellemzésére, belátja a szabályok betartásának fontosságát, törekszik a biztonságos munkavégzésre, ismeri az alkalmazandó alapanyagokat, alkalmazási módjukat, összetételüket, tulajdonságaikat, nyitott az építőipari, faipari munkamódszerek szakszerű alkalmazására, ismeri a különböző helyzetű munkagödör falának kialakítási módjait, szabályait, ezeket fontosnak tartja betartani. Rendelkezik a munkavégzéshez szükséges szakmai ismeretekkel, munkavédelmi ismeretekkel, amelyeket a gyakorlatban alkalmazni tud.

Mélyépítő segédmunkás tanfolyam szakmai követelménymoduljai:
SzPk -00073-15-09 0 09 2 / M – 01 Mélyépítő segédmunkás
Környezeti fenntarthatósági ismeretek

Egy szakmai követelménymodulhoz kapcsolódó modulzáró vizsga akkor eredményes, ha a modulhoz előírt feladat végrehajtása legalább 51%-osra értékelhető.

Az elméleti és a gyakorlati képzési helyszínt is biztosítjuk, melyek infrastrukturális eszközökkel vannak felszerelve az érvényben lévő jogszabályi feltételek szerint, ezáltal is segítve a tanfolyamon a képzésben résztvevőket a modulzáró vizsgák teljesítéséhez, és a sikeres szakmai záróvizsga megszerzéséhez.

A tanfolyamon megszerzett OKJ-s bizonyítvány teljes mértékben megegyezik az iskolarendszerű (szakiskola stb) képzés keretében megszerzett bizonyítvánnyal. Mindkét oktatási rendszer esetében a képzés modulrendszerben történik. Rendkívül keresetté vált szakma, biztos megélhetés hosszú távon!

Elérhetőségek: kepzes@ioszia.hu; 06-37-301-649

Jelentkezzen most!

Minimum 10 fő jelentkezése esetén egyéb helyszínen is vállalja intézményünk a képzés lebonyolítását. Ha hozol magaddal +1 fő jelentkezőt tanfolyami díjkedvezményben részesülsz! Havi kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk! 10% kedvezmény az IOSZIA Kft-nél végzetteknek! Ha külföldi munkavállalást tervez, igényeljen Nemzetközi Europass bizonyítvány-kiegészítőt Nálunk!

További információért kattintson ide

A Mélyépítő segédmunkás tanfolyam bejegyzés először a IOSZIA – OKJ Képzések – OKJ Tanfolyamok jelent meg.