Épül-szépül Mátrafüred

A mátrafüredi részönkormányzat lakossági fórumot hívott össze, melyen az elmúlt egy év fejlesztéseit értékelték. A beruházások között szerepelt a buszmegállók és a sétány felújítása, az óvoda előtti tér újraaszfaltozása illetve a lépcsők renoválása, a mozgássérült feljáró kiépítése és több útszakasz vízhálózatának megvalósítása.

nevtelen_1.png

A fórum résztvevői üdvözölték a számos beruházás elkészültét, a szelektívhulladék-kérdésben viszont többen nem értettek egyet, hiszen sokan nem válogatják külön a szemetet, s felvetődtek a zöldhulladékkal kapcsolatos problémák is. Faragó Tamás részönkormányzati elnök szerint az utóbbira egy saját komposztálótelep lenne a megoldás.

A következő évben további utca-, járda- és csatornafelújításokat szeretnének elvégezni, és a parkot is tovább szépítenék – hangsúlyozta a részönkormányzat vezetője.

Ezen fejlesztések mellett nem hagyhatjuk ki a 4 Évszak – High-Tech Sportok Bázist, a Tourinform Irodát és a Palóc Bistorant komplexumot.

12031563_1010483492331031_1544579027566790089_o.jpg

A komplexum nyitása 3 ütemben történik: októberben a vadonatúj High-Tech Sportok Bázisa, a Tourinform Iroda és a 4 csillagos nyilvános illemhelyiség nyílt, majd a tavaszra időzítve az étterem és végül a borkóstolós pince fogadja az érdeklődőket. A nyárra a teljes komplexum által nyújtott szolgáltatások elérhetőek lesznek, melyek nem csak az ide érkezők, de az itt élők számára is még komfortosabbá teszik Mátrafüredet!

 

Megosztom Facebookon!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Tumblren!