Egriek! Néhány ok, ezen a hétvégén se üljetek otthon!

Érdemes lesz február első hétvégéjén is kimozdulni és felfedezni az egri programokat. Az Eger Hírek ezek közül összegyűjtött nektek párat.

 

natalied_programajanlo

Itt a farsangi éj

Itt a farsang. Ha már elkapott titeket a hangulat, akkor a péntek tökéletes lehet arra, hogy egy kis vidámsággal indítsátok a hétvégét. Lesz zene és humor, na meg sztárvendégek is Galla Miklós és Bebe személyében. Az est a Bartakovics Béla Közösségi Ház-ban lesz.

Ismét útnak indulnak a Bükkbe a Kisbakancsosok

Ha szeretnétek a szombati napotokat a szabadban tölteni, és még a túrázás sem esik nehezetekre, akkor 8:30-kor gyülekező az egri Volán pályaudvaron. Az útvonal Felsőtárkány – Egeres-völgyi-orom – Lök-bérc – Kis-Gyapju-orom –Kis-Lambot-lápa – Samassa-ház – Kós-völgy – Stimecz-ház – Varró-ház – Felsőtárkány, ami 17 km-t ölel magába.

Előreláthatólag 16:30-kor van a túra vége, amelynek ismét a pályaudvar a helyszíne. Több információért Kristonné Erdei Mária hívjátok, akit a 06 20/779-2875- ös telefonszámon érhettek el.

Megnyílik Gál Cecília világutazó fotóművész kiállítása az Agria Parkban

Ha esetleg egy kis kultúrára is vágytok a hétvégén, akkor érdemes ellátogatni a művésznő kiállítására, ami 17 órakor nyílik az Agria Parkban. A kiállítás címe: Érdes Kezek, Napsütötte bőr – Dolgos emberek a nagyvilágból. A kiállítás Ebner Béla hírlapíró, fotóművész nyitja meg.

Itt bulizhattok a hétvégén

Szombaton este ismét nyitva áll előttetek a Zöld Pecsét kapuja, ahol már 20 órától megkezdődnek a koncertek. Fellép a Nova Prospect, Flatband, Hot Beaver, The Mighty Manlifter. Térjetek be bátran!

Hétvégén szurkolni is ér!

Hogy hétvégén se maradjatok sport nélkül, látogassatok el vasárnap délután a Dr. Kemény Ferenc Körcsarnok, ahol megnézhetitek a férfi kézilabda bajnoki mérkőzést. Az Eger SBS férfi kézilabda csapata ezúttal a PLER Budapest KC- vel csap össze a bajnokin. Hajrá Eger!