Betanított parkgondozó tanfolyam

A betanított parkgondozó tanfolyam típusa: Egyéb szakmai képzés
Engedélyszám: E-000526/2014/B029

Jelentkezés feltétele:
− Alapfokú iskolai végzettség, vagy iskolai előképzettség hiányában

Betanított parkgondozó tanfolyam célja:
Dísznövényfajok, dísznövényfajták és gyomnövények főbb csoportjainak felismerése, növényápolás végzése, kézi kerti eszközök használata, gépek használata, üzemeltetése, gépek tisztítása, általános karbantartása, parkfenntartási, parkgondozási munkák végzése.

Betanított parkgondozó tanfolyam szakmai követelménymoduljai:
Növénytani és kertészeti alapismeretek
Dísz-és gyomnövényismeret
Parkgondozás, eszköz- és géphasználat, munkavállalói ismeretek
Környezeti fenntarthatósági ismeretek

A betanított parkgondozó tanfolyam szakmai követelménymodulhoz kapcsolódó modulzáró vizsga akkor eredményes, ha a modulhoz előírt feladat végrehajtása legalább 51%-osra értékelhető

A betanított parkgondozó tanfolyamon az elméleti és a gyakorlati képzési helyszínt is biztosítjuk, melyek jó pozíciójuknak köszönhetően vidékről is könnyen megközelíthetők, infrastrukturális eszközökkel vannak felszerelve az érvényben lévő jogszabályi feltételek szerint, ezáltal is segítve a tanfolyamon a képzésben résztvevőket a modulzáró vizsgák teljesítéséhez, és a sikeres szakmai záróvizsga megszerzéséhez. Kiváló oktatókkal, tanárokkal, szakemberekkel dolgozunk, akik lelkiismeretesen készítik fel a záró vizsgára, illetve a tudás elsajátítása mellett együttesen segítik és támogatják Önt. A betanított parkgondozó tanfolyam résztvevői kedvezményes áron juthatnak hozzá a képzéshez szükséges tananyagokhoz, ezért nem kell több tízezer forintot költeni gyorsan elavuló jegyzetekre, tankönyvekre. Tananyagaink segítségével még inkább arra törekszünk, hogy a képzésben résztvevőknek minden eszközt és feltételt biztosítsunk a sikeres tanuláshoz és vizsgákhoz.

Megszokott környezetben vizsgázhat, vizsgafelkészítőkön vehet részt. A betanított parkgondozó tanfolyamon megszerzett OKJ-s bizonyítvány teljes mértékben megegyezik az iskolarendszerű (szakiskola stb) képzés keretében megszerzett bizonyítvánnyal. Mindkét oktatási rendszer esetében a képzés modulrendszerben történik. Rendkívül keresetté vált szakma, biztos megélhetés hosszú távon!

Ha kérdése van, Intézményünk Kollégáit telefonon minden hétköznap 8:00-16:30-ig hívhatja az alábbi telefonszámon: 06-37-301-649; illetve minden nap 0-24 óráig kérhet írásos tájékoztatót az alábbi e-mail címen: kepzes@ioszia.hu

Jelentkezzen most!

Ha hoz magával +1 fő jelentkezőt tanfolyami díjkedvezményben részesül! 10% kedvezmény az IOSZIA Kft-nél végzetteknek! 10 % kedvezmény GYED-en, GYES-en lévő kismama hallgatóink részére! 10 % kedvezmény regisztrált munkanélküli hallgatóink részére! Havi kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk! Ha külföldi munkavállalást tervez, igényeljen Nemzetközi Europass bizonyítvány-kiegészítőt Nálunk! Minimum 10 fő jelentkezése esetén egyéb kihelyezett helyszíneken is vállaljuk a képzés lebonyolítását.

További információért kattintson ide!

A Betanított parkgondozó tanfolyam bejegyzés először a IOSZIA – OKJ Képzések – OKJ Tanfolyamok jelent meg.