Címke: Mezőgazdasági gépjavító

Mezőgazdasági gépjavító tanfolyam

Mezőgazdasági gépjavító tanfolyam

Mezőgazdasági gépjavító tanfolyammal kapcsolatos információk - felnottkepzes.hu

Mezőgazdasági gépjavító, Mezőgazdasági gépjavító képzés, Mezőgazdasági gépjavító tanfolyam, Felnőttképzés

mezőgazdasági gépjavító munkája mezőgazdasági erő- és munkagépek javítására irányul, amelyet mezőgazdasági termelőüzemekben, illetve szakszervizekben végez, de önálló vállalkozásként szolgáltató tevékenységet is végezhet. A növénytermesztésben, kertészetben és az állattenyésztésben alkalmazott gépek javításával foglalkozik. A mezőgazdasági gépek időszakos karbantartását és teljes javítását sokszor önállóan kell elvégeznie, viszont számos esetben külső felújítókkal kell együttműködnie, mivel az adott gép vagy alkatrész javításához nem áll rendelkezésre megfelelő technológia. A munkájához speciális berendezések, eszközök és szerszámok szükségesek, amelyeknek használata komoly szakértelmet igényel.

A korszerű gépek fedélzeti számítógépéből az adatokat kiolvassa, elemzést végez, szükséges esetben végrehajtja a mezőgazdasági erő- és munkagép fedélzeti számítógépének szoftverfrissítését. Tevékenysége meghatározó a mezőgazdasági termelésben dolgozó gépek, berendezések üzembiztonságára, ami hatást gyakorol a gépek által végzett munkaminőségre és a megfelelő időben végzett mezőgazdasági munkákra. Gyakran kell csapatban munkát végeznie, ahol magabiztosan kell a munkafolyamatokat szerveznie és irányítania.

Szakképesítés sorszáma:08194001

Programkövetelmény érvényességének kezdete:2021.01.08

# /- #mezőgazdaságigépjavító #mezőgazdaságigépjavítótanfolyam #mezőgazdaságigépjavítóképzés #mezőgazdaságigépjavítótanfolyamról #mezőgazdaságigépjavítóoktatás #mezőgazdaságigépjavítóvizsga

MODELLO Módszertani és Képzési Intézet

Mezőgazdasági gépjavító | Mezőgazdaság | Mezőgazdaság, m.n.s | Tanfolyam Szakképesítések | Szakmai képzések

Mezőgazdasági gépjavító

Mezőgazdasági gépjavító

„Akárki, aki megáll a tanulásban, az öreg. Legyen az bár 20 vagy 80 éves. Akárki, aki folyamatosan tanul, fiatal marad. Az élet legnagyobb dolga az, hogy az eszedet fiatalon tartsd.” (Henry Ford)

Szakma leírása:
A mezőgazdasági gépjavító a mezőgazdaságban alkalmazott erő- és munkagépek teljes körű üzemeltetését, karbantartását és javítását végzi.

A mezőgazdasági gépek szerelmeseinek ajánljuk ezt a tanfolyamot, melynek keretében a mezőgazdasági munkagépek kezelésén, működtetésén túl a tanulók elsajátíthatják a gépek karbantartásának, szerelésének mozzanatait, megtanulják megjavítani is azokat.

A szakképesítéssel rendelkező képes:
Együttműködni munkahelyi vezetőivel, szakembereivel, munkavállalókkal, a munkájával összefüggő feladatok megoldásában, – közreműködni a munkafeladatok szervezésében, végrehajtásában.

A Mezőgazdasági gépjavító képzés megkezdésének szükséges feltételei:
Bemeneti kompetenciák: nincs
Iskolai előképzettség: nincs
Szakmai előképzettség: nincs
Előírt gyakorlat: nincs
Pályaalkalmassági követelmények: szükségesek
Szakmai alkalmassági követelmények: nem szükségesek
Egészségügyi alkalmassági vizsgálat: szükségesek

Intézetünk komoly múltra tekint vissza a felnőttképzés területén: Igyekszünk a térségek felnőttképzését felölelni és biztosítani a hallgatók számára az egész életen áttartó tanulás és a szakmai tudás megújulásának lehetőségét. A képzések tervezésénél figyelembe vesszük a térségekben gazdálkodók, mezőgazdasági vállalkozók munkaerő-piaci igényét, ezzel segítve a végzett hallgatók munkába állási lehetőségét. Kedvező képzési lehetőséget biztosítunk!

Dolgozz Mezőgazdasági gépjavítóként és legyél megbízható szakember! Minden évben több helyen, és időpontban indítunk Mezőgazdasági gépjavító OKJ-s tanfolyamokat, így biztosan találsz magadnak megfelelőt kínálatunkból!

A legjobb helyen jársz,
ha az „IOSZIA” Duális Szakképzési és Felnőttképzési Intézményt keresed!

Ne maradj le legjobb képzéseinkről!

Jelentkezés

© “IOSZIA” Duális Szakképzési és Felnőttképzési Intézmény.
“IOSZIA” – For the People… Partnereink, Referenciáink
ECL NYELVVIZSGA VIZSGAHELY AZ: 1769, EURO EXAM NYELVVIZSGA VIZSGAHELY AZ: 1894, ECDL VIZSGAHELY AZ: 518
Felnőttképzési tevékenységet igazoló engedélyszám: E-000526/2014 
Adószáma: 13531223-2-42, Cégjegyzékszáma: 01-09-283044 – Felnőttképzés
“IOSZIA” OKJ Képzések – OKJ Tanfolyamok – Nyelvtanfolyamok – Nyelvvizsgák! Oldaltérkép